به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،هوانوردی ایران به عنوان بانک جامعی از اطلاعات و دادههای کاربردی در صنعت هوایی که با حمایت این معاونت راه اندازی شده است، دستاوردها و توانمندیهای شرکتهای دانشبنیانی را ثبت کرده است که در حوزه هوایی و هوانوردی فعالیت میکنند. دستاوردهایی از تولید قطعات گرفته تا پهپادهای تجاری و […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،هوانوردی ایران به عنوان بانک جامعی از اطلاعات و دادههای کاربردی در صنعت هوایی که با حمایت این معاونت راه اندازی شده است، دستاوردها و توانمندیهای شرکتهای دانشبنیانی را ثبت کرده است که در حوزه هوایی و هوانوردی فعالیت میکنند.
دستاوردهایی از تولید قطعات گرفته تا پهپادهای تجاری و هواپیماهای کوچک تک نفره که به صنعت هوایی ورود کرده و مورد استفاده قرار گرفتهاند. مثل پهپاد پایش محیط زیست، پهپادهای شناسایی، رباتهای صنعتی و دستگاه آزمایش اصطکاک باند فرودگاه که هر کدام کارایی خاصی در این صنعت راهبردی دارند.
در حال حاضر این شبکه میزبان ۴۳ محصول فناورانه و ۶۰ شرکتی است که توانستهاند با تولید محصولات و ارائه خدمات مختلف، سهمی از بازار بومی این محصولات را از آن خود کنند و به ایران در مسیر دستیابی به جایگاه ۱۰ کشور برتر دنیا در صنعت هوایی یاری برسانند.
این شبکه که به همت گروه هوانوردی ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شده به دنبال توسعه اقتصادی و فرهنگی کشور، حذف انحصار و گسترش رقابت و اشتغالزایی در صنعت هوایی و هوانوردی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری تحلیلی "3خبر" می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.