۞ حـدیـث روز :
ثَلاثُ خِصالٍ تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ: الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ، وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ، وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْبٍ سَلیمٍ. سه خصلت جلب محبّت می کند: انصاف در معاشرت با مردم، هم دردی در مشکلات آنها، همراه و همدم شدن با معنویات.

موقعیت شما : صفحه اصلی » 3khabar » اجتماعی » استانها » شهرداری ها
  • شناسه : 23482
  • 25 جولای 2022 - 15:35
  • 471 بازدید
  • ارسال توسط :
جمع‌آوری 1472 تن پسماند خشک در سال 1401/ جلوگیری و دریافت بیش از 98 تن پسماند خشک از عوامل غیرمجاز در چهار ماه ابتدای امسال

جمع‌آوری 1472 تن پسماند خشک در سال 1401/ جلوگیری و دریافت بیش از 98 تن پسماند خشک از عوامل غیرمجاز در چهار ماه ابتدای امسال

به گزارش اختصاصی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،«رضا شرفی» شهردار منطقه درباره اقدامات انجام شده از سوی این منطقه در حوزه مدیریت پسماند گفت: روند رو به گسترش تولید انواع پسماند و مخاطرات ناشی از آن، یکی از مهمترین چالش‌های پیشروی توسعه پایدار به شمار می‌رود. وی با یادآوری اجرای طرح‌های مختلف مدیریت پسماند […]

به گزارش اختصاصی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،«رضا شرفی» شهردار منطقه درباره اقدامات انجام شده از سوی این منطقه در حوزه مدیریت پسماند گفت: روند رو به گسترش تولید انواع پسماند و مخاطرات ناشی از آن، یکی از مهمترین چالش‌های پیشروی توسعه پایدار به شمار می‌رود.
وی با یادآوری اجرای طرح‌های مختلف مدیریت پسماند در شهر تهران اظهار داشت: اگرچه در زمینه ایجاد نظام جامع مدیریت پسماند در شهر تهران، تلاش‌های وسیع و مختلفی از سوی دستگاه‌های متولی انجام شده، اما در این زنجیره اقدامات، نخستین گام در مدیریت پسماند تلاش برای کاهش تولید آن است.
شهردار منطقه با تاکید بر اینکه یکی از رویکردهای اصلی مدیریت شهری تهران، کاهش تولید پسماند و افزایش تفکیک زباله از مبادی تولید از جمله خانه‌ها و مراکز تولیدی است، تصریح کرد: برنامه‌های و دستورالعمل‌های مختلفی در این راستا از سوی دستگاه‌های متولی طراحی و ابلاغ شده است که ما موظف به انجام آنها است اما علاو‌ه بر آن، شهرداری منطقه نیز ابتکاراتی را در این زمینه داشته است.
شرفی با اشاره به طرح‌ها و ابتکارات انجام شده از سوی شهرداری منطقه برای کاهش پسماند خاطرنشان کرد: یکی از ابتکاراتی که از سوی مدیریت شهری منطقه در این مدت انجام شده، راه‌اندازی و افتتاح‌های مجموعه‌های مختلف تحویل پسماند خشک از شهروندان و دریافت اعتبار در ازای آن بوده است که در این چارچوب، بزرگترین مجموعه پسماند خشک شهر تهران در خیابان کمیل به بهره‌برداری رسید و در روزهای اخیر نیز اولین مرکز «ورزشماند» در خیابان هاشمی و «غرفه پسماند معاینه فنی» در مجاورت مرکز معاینه فنی سیار خیابان شهید رنجبر نیز افتتاح شدند.
وی با بیان اینکه در چهار ماه گذشته 1472 تن پسماند در منطقه جمع‌آوری شده است، ابراز داشت: توسعه و افزایش غرف دریافت پسماند از سوی شهروندان یکی از اقدامات انجام شده از سوی منطقه بوده که در این چارچوب، این غرف به 28 ایستگاه افزایش یافته و از سوی دیگر، موفق شدیم در چهار ماه ابتدای امسال 327 تن پسماند خشک از شهروندان اخذ شده است.
شهردار منطقه با تاکید بر اینکه جلوگیری از فعالیت عوامل غیرمجاز جمع‌آوری پسماند خشک یکی از رویکردهای اصلی مدیریت شهری است، بیان کرد: معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه در نوبت‌های مختلف به پیمانکار عملیات جمع‌آوری پسماند خشک در مورد فعالیت عوامل غیرمجاز اخطارهایی را داده و در این راستا، 98.2 تن پسماند از سوی نواحی سه گانه از ابتدای امسال تا پایان تیر ماه امسال از این عوامل غیرمجاز جمع‌آوری شده است.
شرفی با بیان اینکه طرح ملودی در 17 بلوک در نواحی سه گانه منطقه 10 مورد اجرا قرار گرفته است که در این چارچوب، 482 تن در دو ماهه نخست امسال جمع‌آوری شده‌اند، یادآور شد: مجموعه تحویل پسماند خشک خیابان کمیل که بزرگترین مجموعه پسماند خشک در شهر تهران است، توانسته در این مدت 50 تن پسماند را از شهروندان دریافت کند. همچنین مجموعه گلماند در خیابان شهید عرب در مدت زمان مذکور، توانسته 5.3 تن پسماند خشک از شهروندان دریافت کند.
وی با بیان اینکه غرفه پسماند معاینه فنی که در اواسط تیر ماه افتتاح شد، توانسته در مدت زمان آغاز به کار خود، یک تن پسماند را از شهروندان دریافت کند، عنوان کرد: 0.3 تن پسماند الکترونیک در 124 روز ابتدای امسال توسط غرف بازیافت سطح منطقه از سوی شهروندان دریافت شده است.
شهردار منطقه با بیان اینکه 0.3 تن خشکاله در غرف بازیافت در سه ماهه فصل بهار دریافت و جمع‌آوری شده است، گفت: جلوگیری از تولید شیرابه، کاهش پسماند تر، جلوگیری از وارد شدن پسماند به طبیعت و فضاهای عمومی و حمایت از صنعت دامپروری و تولید نهاده‌های دامی از جمله دلایل جمع‌آوری خشکاله‌ها بوده است.
شهردار منطقه، برگزاری کارگاه‌های حضوری و غیرحضوری در مدارس به میزان 600 نفر – ساعت، اجرای تبلیغات محیطی، اجرای دستورالعمل‌های تفکیک در مبدا و جمع‌آوری پسماندهای خشک در میادین میوه و تره‌بار سطح منطقه، عقد تفاهمنامه با مجتمع‌های مسکونی بالای 15 واحد در طرح تفکیک در مبدا، آموزش شهروندان در مبادی تولید پسماند توسط کارشناسان آموزش و اطلاع‌رسانی، برگزاری جلسات متعدد با کارشناسان آموزش و متصدیان غرف بازیافت و… را از دیگر اقدامات انجام شده از سوی منطقه در حوزه مدیریت پسماند برشمرد.

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*