حمیدرضا تقی نصیری، معاون آبزی پروری شیلات گیلان گفت: اگرچه شیوع کرونا، دو سالی است که تب بازار ماهی قرمز سفره هفت سین و تولید این گونه ماهی را کاهش داده ، آبزی پروران گیلان امسال ۱۵ میلیون قطعه ماهی قرمز برای سفره هفت سین ایرانیها پرورش داده اند. به گفته او، پرورش ماهی قرمز از […]
حمیدرضا تقی نصیری، معاون آبزی پروری شیلات گیلان گفت: اگرچه شیوع کرونا، دو سالی است که تب بازار ماهی قرمز سفره هفت سین و تولید این گونه ماهی را کاهش داده ، آبزی پروران گیلان امسال ۱۵ میلیون قطعه ماهی قرمز برای سفره هفت سین ایرانیها پرورش داده اند.
به گفته او، پرورش ماهی قرمز از حدود ۴۰ سال پیش به صورت فعالیت جانبی در کنار پرورش ماهیان گرمابی در گیلان آغاز شد و در حال حاضر در حدود ۱۰۰ هکتار استخر گیلان، ماهی قرمز پرورش داده میشود.
شهرستانهای رشت، فومن، شفت، صومعه سرا و سیاهکل مراکز عمده پروروش ماهی قرمز در گیلان هستند و شهرستان رشت با تولید ۱۰ میلیون قطعه ماهی قرمز، بیشترین سهم را در تولید این ماهیان زینتی دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری تحلیلی "3خبر" می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.