به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،بازرسان بهداشت محیط از تاریخ ۲۹ تیر تا ۵ مرداد ۱۴۰۱ از ۱۷۷ هزار و ۲۵۲ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی از مجموع ۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز در کشور بازرسی کردند. بنا بر اعلام مرکز سلامت محیط […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،بازرسان بهداشت محیط از تاریخ ۲۹ تیر تا ۵ مرداد ۱۴۰۱ از ۱۷۷ هزار و ۲۵۲ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی از مجموع ۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز در کشور بازرسی کردند.
بنا بر اعلام مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در این بازرسیها ۳۲ هزار و ۹۴۹ مرکز به علت رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی کرونایی اخطار گرفتهاند یا به مراجع قضایی معرفی و ۷۲۴ مرکز نیز با حکم قضایی پلمب شدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری تحلیلی "3خبر" می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.