۞ حـدیـث روز :
ثَلاثُ خِصالٍ تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ: الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ، وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ، وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْبٍ سَلیمٍ. سه خصلت جلب محبّت می کند: انصاف در معاشرت با مردم، هم دردی در مشکلات آنها، همراه و همدم شدن با معنویات.

موقعیت شما : صفحه اصلی » استانها
  • شناسه : 16718
  • 22 آوریل 2022 - 21:52
  • 73 بازدید
  • ارسال توسط :
وجود 315 گیاه دارویی و خوراکی در اراضی استان همدان

وجود 315 گیاه دارویی و خوراکی در اراضی استان همدان

بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کشاورزی ۳۱۵ گونه دارویی، صنعتی و خوراکی در اراضی ملی استان همدان شناسایی شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر، سعید الیاسی گفت: مهمترین گونه گیاهان خوراکی استان همدان شامل آویشن، با بونه، اسپند، رازیانه، پنیرک، گاوزبان، ریواس، کنگر، کلپر، بومادران، خاک شیر، سماق، نسترن وحشی، مریم گلی و گونه‌های دارویی و معطر نیز شامل سیر، رازیانه، گشنیز، کُلزا و سیاهدانه است.

وی افزود: در سال‌های اخیر کشت وتوسعه گیاهان دارویی با توجه به جایگاه آن در افزایش درآمد خانوار‌های روستایی و کمک به وضعیت اقتصادی و معیشت آن‌ها همچنین رویکرد‌های کلی مبنی بر توسعه صادارات غیرنفتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

  • رییس اداره مراتع و بیابان منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان تأکید کرد: با توجه به مصوبات سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری کشور مبنی بر اصلاح و بهبود مراتع از طریق کشت و توسعه گیاهان دارویی این اداره کل با مشارکت جوامع محلی، اقدام به کاشت بذر گیاهان دارویی نظیر بابونه، باریجه، موسیر در سطح ۲ هزار هکتار از اراضی مرتعی استان کرده است.

به گفته الیاسی، استان همدان دارای بیش از یک هزار و ۵۰۰ گونه گیاهی است که به صورت گسترده در کوه ها، دشت ها، دامنه ها، ارتفاعات و سراب‌ها وجود دارد.

  • وی یاد اور شد:  این استان از گذشته‌های دور یکی از قطب‌های توسعه و کشت گیاهان دارویی به شمار می‌رود که مراجعه فیلسوف برجسته و دانشمند بزرگ جهان اسلام و ایران حیکم بوعلی سینا به همدان نیز به همین دلیل بوده است.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*