۞ حـدیـث روز :
ثَلاثُ خِصالٍ تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ: الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ، وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ، وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْبٍ سَلیمٍ. سه خصلت جلب محبّت می کند: انصاف در معاشرت با مردم، هم دردی در مشکلات آنها، همراه و همدم شدن با معنویات.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » استانها
  • شناسه : 22643
  • 21 جولای 2022 - 14:46
  • 475 بازدید
  • ارسال توسط :
نقش محوری علمای دینی و نخبگان در تقریب مذاهب

نقش محوری علمای دینی و نخبگان در تقریب مذاهب

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،حجت الاسلام والمسلمین شهریاری در این نشست از مردم برای حضور و مشارکت در برگزاری اولین اجلاس منطقه‌ای وحدت اسلامی با عنوان” کردستان، نماد تحقق وحدت امت اسلامی و همزیستی اقوام و مذاهب”، تقدیر کرد. دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: سامانه سعید به عنوان نخستین شبکه هویتی […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،حجت الاسلام والمسلمین شهریاری در این نشست از مردم برای حضور و مشارکت در برگزاری اولین اجلاس منطقه‌ای وحدت اسلامی با عنوان” کردستان، نماد تحقق وحدت امت اسلامی و همزیستی اقوام و مذاهب”، تقدیر کرد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: سامانه سعید به عنوان نخستین شبکه هویتی جهان اسلام و بستری برای شبکه “آی محسن” (شبکه خدمت رسانی) از امروز با محوریت کردستان آغاز به کار کرد.دبیر کل جهانی تقریب مذاهب اسلامی شهریاری گفت: علمای دینی و نخبگان نقش محوری در تشکیل امت واحد اسلامی و تأسیس اتحادیه کشور‌های اسلامی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی دارند.

وی به راه اندازی شبکه سعید که شبکه هویتی جهان اسلام است، گفت: معرفی افراد قابل اعتماد برای رفع فقر و نیازمندی و اعطای کارت شهروندی به امت واحده از اهداف راه اندازی شبکه سعید و آی محسن است.

حجت الاسلام والمسلمین شهریاری اظهار داشت: مدارس علوم دینی باید نسبت به برگزاری دوره‌های معرفت افزایی برای بانوان، خصوصا بانوان خانه دار اقدام کنند.

وی توجه به بانوان، رفع مشکلات و آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد، طلاق، و فقر را از جمله بحث‌های مهمی دانست که باید به آن توجه کرد و برای رفع آن‌ها برنامه ریزی کرد.

حجت الاسلام عسگری رئیس مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور هم در این جلسه گفت: در کردستان ۷۰۰ بانو در مراکز علوم دینی مشغول به تحصیل هستند.

توجه به اشتغال دختران تحصیل کرده، نبود نظام مدون برای تقویت زنان در عرصه‌های مدیریتی، توانمندی زنان در حوزه مدیریت زنان، معرفی بانوان توانمند تقریب، به کارگیری طلبه‌های فارغ التحصیل در استان، نبود بیمه مناسب برای فارغ التحصیلان از جمله مواردی بود که بانوان تقریبی استان بیان کردند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*