۞ حـدیـث روز :
ثَلاثُ خِصالٍ تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ: الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ، وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ، وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْبٍ سَلیمٍ. سه خصلت جلب محبّت می کند: انصاف در معاشرت با مردم، هم دردی در مشکلات آنها، همراه و همدم شدن با معنویات.

موقعیت شما : صفحه اصلی » 3khabar » اخبار ویژه » اقتصاد » خبر فوری » سیاسی
  • شناسه : 15710
  • 12 آوریل 2022 - 13:53
  • 95 بازدید
  • ارسال توسط :
منطقه آزاد اروند باید رونق یابد تا دستش از جیب دولت خارج شود

منطقه آزاد اروند باید رونق یابد تا دستش از جیب دولت خارج شود

معاون اجرایی رئیس جمهور، گفت: تلاش ما این است که در نخستین گام، منطقه آزاد اروند را به بلوغ برسانیم و سپس به گونه‌ای توسعه دهیم که دست آن از جیب دولت خارج شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر، سید صولت مرتضوی، روز دوشنبه در نخستین نشست کارگروه توسعه شهرستان‌های آبادان و خرمشهر در سال جدید، اظهار داشت: امروز مردم آبادان و خرمشهر به دلیل از بین رفتن بسیاری از زیرساخت‌های این دو شهر در جنگ تحمیلی از مشکلات متعددی رنج می‌برند؛ البته بخشی از مشکلات این شهرستان‌ها که در سفر رئیس جمهور به خوزستان احصا شده، در حال برطرف شدن است و در سال جدید با طرحی نو به دنبال رفع مسائل هستیم.
معاون اجرائی رئیس جمهور افزود: مهم‌ترین موضوع در منطقه آزاد اروند این است که باید چنان رونقی می‌یافت تا دست خود را از جیب دولت خارج می‌کرد، اما در گذشته این اتفاق نیفتاد و تلاش ما این است که در نخستین گام این منطقه را به بلوغ برسانیم و سپس توسعه دهیم.
مرتضوی، این را هم گفت که این کار نیازمند تأمین اعتبارات و برنامه‌های میان و بلند مدت است و ادامه داد: البته این منطقه از ظرفیت‌های مهمی نظیر زیرساخت‌ها برخوردار است و نه تنها مشکلی در این زمینه وجود ندارد، بلکه این خود یک مزیت است.
وی افزود: طرح توسعه منطقه آزاد در آبادان و خرمشهر باید مبتنی بر مزیت‌های نسبی منطقه باشد و با لحاظ کردن مؤلفه‌هایی نظیر دریامحوری و صادرات‌محوری و توجه به صنعت گردشگری به ویژه گردشگری سلامت، باید برای آن برنامه‌ای پنج ساله نوشت.
معاون اجرایی رئیس جمهور بر همین اساس، خطاب به نمایندگان نهاد‌های ذی‌ربط تأکید کرد که این طرح، باید از نظر کمی و کیفی در توسعه این منطقه قابل اجرا باشد.
در این نشست که به ریاست معاون اجرایی رئیس جمهور و با حضور استاندار خوزستان و نمایندگان برخی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها برگزار شد، درباره ظرفیت‌های توسعه تجاری در مرز، دوگانگی مدیریت در سطح منطقه آزاد اروند، توسعه و بهبود پایانه مرزی شلمچه، معضلات اقتصادی که به اخذ مجوز خاص نیاز دارند، تدوین برنامه‌های تکمیلی استان و راهکار‌های رونق اقتصادی در زمینه صنعت و کشاورزی، گفتگو و تبادل نظر شد.
گفتنی است، رئیس جمهور تاکنون سه بار در تاریخ ۵ شهریور، ۷ آبان و ۲۶ اسفند سال گذشته با هدف بررسی مسائل منطقه آزاد اروند شامل شهر‌های آبادان و خرمشهر و همچنین بازدید از شلمچه، به استان خوزستان سفر کرده و در سومین سفر به معاونت اجرایی دستور داده است تا کارگروهی با ترکیبی از مدیران ملی و استانی برای شناسایی دقیق مشکلات منطقه و ارائه راهکار‌های رفع آن‌ها تشکیل شود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*