۞ حـدیـث روز :
ثَلاثُ خِصالٍ تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ: الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ، وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ، وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْبٍ سَلیمٍ. سه خصلت جلب محبّت می کند: انصاف در معاشرت با مردم، هم دردی در مشکلات آنها، همراه و همدم شدن با معنویات.

موقعیت شما : صفحه اصلی » 3khabar » اقتصاد » خبر فوری » سیاسی
  • شناسه : 748
  • 29 نوامبر 2021 - 12:56
  • 133 بازدید
  • ارسال توسط :
ضرورت افزایش اختیار استانداران مرزی برای تجارت پایدار با استان‌های همجوار در کشورهای همسایه

ضرورت افزایش اختیار استانداران مرزی برای تجارت پایدار با استان‌های همجوار در کشورهای همسایه

یعقوب رضا زاده:، با تأکید بر اهمیت برقراری روابط پایدار با کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه و عراق که حدود هزار و 700 کیلومتر مرز مشترک داریم، گفت: برای ثبات اینگونه روابط باید به استانداران استان های همجوار با این کشورها اختیاراتی از سوی دولت ها داده شود تا به روابط مرزی بیانجامد. نماینده مردم سلماس […]

یعقوب رضا زاده:، با تأکید بر اهمیت برقراری روابط پایدار با کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه و عراق که حدود هزار و 700 کیلومتر مرز مشترک داریم، گفت: برای ثبات اینگونه روابط باید به استانداران استان های همجوار با این کشورها اختیاراتی از سوی دولت ها داده شود تا به روابط مرزی بیانجامد.

نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی در ادامه برقراری تجارت مستمر با کشورهای همسایه را مسیری برای تأمین معیشت مرزنشینان دانست و افزود: اگر معیشت مرزنشینان تأمین شود، سایر شهرستان ها نیز از محل اقتصادی آن بهره مند شده و بازارچه های مرزی و پایانه ها فعال می شود که در راستای آن، شغل مناسب برای جوانان در مناطق مرزی ایجاد خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به 17 استان‌ مرزی کشور، عنوان کرد: فعالیت اقتصادی این استان ها باعث تقویت اقتصاد در 14 استان غیرمرزی نیز خواهد شد و همین همسایگان می توانند جایگزین مناسبی برای سایر کشورهایی باشند که کیلومترها از ایران دورتر هستند.

رضازاده در ادامه با اشاره به اهمیت فعال سازی وزارت خانه های خارجه، اقتصاد و صمت و اداره گمرک، اظهار کرد: نکته مهم برای برقراری این روابط نیازسنجی است، برای مثال قطعا ترکیه از ایران مواد سوختی می خواهد و ما نیز باید مشخص کنیم چه کالاهایی نیاز داریم که اغلب از مواد اولیه است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اهمیت استفاده از ارزهای بین کشوری به جای دلار و یورو، خاطرنشان کرد: دولت نیز باید به گونه ای برنامه ریزی کند که به تولیدات داخلی آسیب وارد نشود به گونه ای که صرفا با واردات مواد اولیه بتوانیم کالایی تولید کنیم که به صادرات بیانجامد و در این بین همسایگان بهترین فرصت و جایگزین برای کشورهایی هستند که به دلیل تحریم ها، ارتباط خود را با کشور ما قطع کرده اند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*