۞ حـدیـث روز :
ثَلاثُ خِصالٍ تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ: الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ، وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ، وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْبٍ سَلیمٍ. سه خصلت جلب محبّت می کند: انصاف در معاشرت با مردم، هم دردی در مشکلات آنها، همراه و همدم شدن با معنویات.

موقعیت شما : صفحه اصلی » بین المللی
  • شناسه : 58188
  • 13 می 2025 - 13:44
  • 0 بازدید
  • ارسال توسط :
دریادار سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند

دریادار سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با یادآوری دهم اردیبهشت به عنوان روز ملی خلیج فارس در تقویم تاکید کرد که خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز سه‌شنبه در سومین همایش بین‌المللی علوم دریایی در دانشکدگان علوم دانشگاه تهران به اهمیت دریا اشاره کرد و گفت: از نگاه رهبر انقلاب دریا برای کشور یک فرصت بزرگ برای پیشرفت و حفظ منافع ملی است حال آیا از این فرصت به درستی استفاده شده است.

وی به عوامل موثر یک کشور به قدرت دریایی پرداخت و موقعیت جغرافیایی، خصوصیات ملی، جمعیت، ویژگی‌های طبیعی، طول ساحل و وسعت خدادادی را در زمره این عوامل برشمرد.

وی تاکید کرد: دریا منبع ثروت و قدرت است که می‌تواند تمدن‌سازی باشد، با توجه به ویژگی سرزمینی ایران باید به سمت فرهنگ دریایی حرکت کرد و از ظرفیت‌ها در توسعه و پیشرفت بهره برد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش به اهمیت دریا از منظر اقتصادی پرداخت و استفاده از ظرفیت‌های متنوع و گسترده دریا در راستای ایجاد مشاغل، استفاده از ظرفیت‌های دریا برای توسعه مدنیت در نوار ساحلی، افزایش ارزش افزوده، ترویج رشد اقتصادی پایدار در بخش‌های کلیدی اقیانوس‌ها را از جمله این موارد برشمرد.

وی همچنین بر استفاده از ظرفیت‌های دریا برای توسعه اقتصادی از طریق ایجاد بنادر به عنوان مراکز مواصلاتی حمل ‌و نقل، فروش دانش ‌خدمات، اجاره ظرفیت‌های دریایی و ایجاد توسعه ظرفیت‌های ترانزیتی کالا تاکید کرد.

سومین همایش بین‌المللی علوم دریایی با رویکرد اقتصاد دریا پایه و سیستم‌های پایدار انرژی، به همت پژوهشکده علوم دریایی دانشگاه تهران در تالار شهید دهشور دانشکدگان علوم دانشگاه تهران برگزار کرد.

شرکت‌کنندگان در این همایش به بحث و تبادل‌نظر پیرامون محورهای اصلی این رویداد شامل علوم و مهندسی محیط زیست ساحلی – دریایی، تنوع زیستی و زیست‌شناسی دریایی، آلودگی محیطی با نگاهی ویژه بر آلودگی ساحلی – دریایی، تغییرات آب و هوایی با رویکرد اقیانوس‌شناسی جوی، اکوتوریسم ساحلی – دریایی، برنامه‌ریزی، مدیریت و آموزش در جوامع ساحلی – دریایی، ارزیابی اثرات توسعه و آمایش سرزمینی در جوامع ساحلی – دریایی، فیزیک دریا و هیدرودینامیک سواحل، استراتژی‌های توسعه بنادر هوشمند و پایدار، حکمرانی سیستم‌های ترکیبی پایدار انرژی، مدیریت بحران، پدافند غیرعامل، HSE و سوانح ساحلی – دریایی، برنامه‌ریزی و مدیریت بنادر و سکونتگاه‌های ساحلی – دریایی پرداختند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*