۞ حـدیـث روز :
ثَلاثُ خِصالٍ تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ: الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ، وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ، وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْبٍ سَلیمٍ. سه خصلت جلب محبّت می کند: انصاف در معاشرت با مردم، هم دردی در مشکلات آنها، همراه و همدم شدن با معنویات.

موقعیت شما : صفحه اصلی » 3khabar » اخبار ویژه » خبر فوری » فرهنگی و هنری
  • شناسه : 15272
  • 08 آوریل 2022 - 18:15
  • 546 بازدید
  • ارسال توسط :
تهیه شناسنامه سلامت برای دانش‌آموزان

تهیه شناسنامه سلامت برای دانش‌آموزان

معاون وزیر آموزش و پرورش از اجرای برنامه «پاک» در سال جدید خبر داد که به تهیه شناسنامه ورزشی و سلامت دانش‌آموزان منجر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر ، صادق ستاری فرد درباره وضعیت جسمانی دانش‌آموزان در دوران کرونا و اقدامات آموزش و پرورش گفت : متاسفانه اکنون به ازای هر ۳ دانش‌آموز یک دانش آموز دارای اضافه وزن است و به ازای هر ۴ دانش آموز یک دانش‌آموز چاق است. یعنی در حال حاضر حدود ۳۴ درصد پسران دانش‌آموز دارای اضافه وزن هستند این آمار در دختران نیز حدود ۳۱ درصد است.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: بازگشایی مدارس فرصت خوبی است تا بتوانیم نشاط و شادابی را در محیط مدرسه ایجاد کنیم و شاهد افزایش تحرک دانش‌آموزان باشیم همچنین بتوانیم مسابقات و رویدادهای ورزشی را در سطح مدرسه، منطقه و استان برگزار کنیم.

ستاری فرد افزود : این موضوع یکی از برنامه‌های جدی ما است که در سال پیش رو بتوانیم نسبت به برگزاری المپیادها و رویدادهای ورزشی در سطوح مختلف منطقه، استانی و ملی برای پسران و دختران در رشته های آموزشگاهی اقدام کنیم.

 

  • معاون وزیر آموزش و پرورش گفت : یکی از برنامه‌هایی که داریم موضوع پایش آمادگی کودکان است که تحت عنوان طرح پاک اجرا می شود. این طرح در طول سال تحصیلی و در ابتدای ورود دانش آموز به مدرسه اجرا می شود تا وضعیت آمادگی دانش آموز رصد شود.

 

وی  افزود : این طرح در طول سال تحصیلی براساس برنامه‌ها تغییرات دانش آموز را رصد می کند و در یک بازه زمانی مشخص، شناسنامه ورزشی و سلامت برای دانش‌آموز پیش‌بینی می‌شود تا روند چاقی و رشد حرکتی همچنین افزایش مهارت های جسمانی و حرکتی دانش آموز در قالب شناسنامه ورزشی و سلامتی تعیین شود تا بتوانیم به کنترل وزن و چاقی دست پیدا کنیم.

ستاری فرد گفت : این طرح باعث افزایش مهارت های جسمی و حرکتی و توانمندی دانش آموزان در دو بخش پسران و دختران در هر سه دوره تحصیلی می شود.

وی درباره اینکه چرا در دوران کرونا دانش آموزان نتوانستند به صورت برخط ورزش کنند گفت: در دوره کرونا آنچه آموزش و پرورش باید پیش بینی می کرد تهیه محتوای مورد نیاز برای فعالیت دانش آموزان بود اما یکی از مهم‌ترین الزامات ورزش، پیش‌بینی زیرساخت و فضای ورزشی است که به دلیل سبک زندگی و نوع سکونت در آپارتمان ها، بسیاری از این برنامه‌ها اجرا نشد همچنین به دلیل محدودیت های کرونایی مجموعه های ورزشی آموزش و پرورش و باشگاه ها تعطیل بود لذا تمام دانش‌آموزان نتوانستند به خوبی از محتواها و برنامه ها استفاده کنند‌.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*