۞ حـدیـث روز :
ثَلاثُ خِصالٍ تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ: الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ، وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ، وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْبٍ سَلیمٍ. سه خصلت جلب محبّت می کند: انصاف در معاشرت با مردم، هم دردی در مشکلات آنها، همراه و همدم شدن با معنویات.

موقعیت شما : صفحه اصلی » 3khabar » خبر فوری » سیاسی
  • شناسه : 3864
  • 09 ژانویه 2022 - 9:22
  • 110 بازدید
  • ارسال توسط :
از این همه تناقض اذیت نمی شوید؟

از این همه تناقض اذیت نمی شوید؟

اگر این‌همه ایراد به متن برجام وارد است… چرا تیم مذاکره‌کننده موردعلاقه رجانیوز، این روزها در تلاش برای احیای همان توافقی است که به‌زعم رجانیوز متن آن از آمریکایی‌ها نشات گرفته است؟ در حالی که تصور می‌شد با تغییر دولت و تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای از بار حملات مخالفان به مذاکره‌کنندگان پیشین کاسته شود اما برخی […]

اگر این‌همه ایراد به متن برجام وارد است… چرا تیم مذاکره‌کننده موردعلاقه رجانیوز، این روزها در تلاش برای احیای همان توافقی است که به‌زعم رجانیوز متن آن از آمریکایی‌ها نشات گرفته است؟
در حالی که تصور می‌شد با تغییر دولت و تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای از بار حملات مخالفان به مذاکره‌کنندگان پیشین کاسته شود اما برخی رسانه‌های حامی تیم مذاکره‌کننده جدید، همزمان با تلاش دوستان‌شان برای احیای برجام، همچنان از اتهام‌زنی به مسببان برجام غافل نیستند و حیرت‌انگیز اینکه از این تناقض دچار پارگی تسمه تایم نمی‌شوند.

 

در آخرین مورد ازاین‌دست اقدامات، سایت رجانیوز، رسانه نزدیک به جبهه پایداری و سعید جلیلی، در مطلبی با عنوان «خاطره سازی ظریف برای تبرئه خود از دیکته نویسی در برجام» اتهامات جدیدی را نثار محمدجواد ظریف و تیم مذاکره‌کننده برجام کرده و مدعی شده متن برجام از آن‌سوی آب به دست تیم مذاکره‌کننده ایرانی رسیده است.

 

در این گزارش تلاش شده با ارائه گزیده‌های ناقص و هدفمند از کتاب «راز سربه‌مهر» اثبات شود که محمدجواد ظریف متن برجام را از گروه بین‌المللی بحران و درواقع به شیوه‌ای کانالیزه شده از طرف آمریکایی دریافت کرده است.

 

نویسندگان برای اثبات مدعی خود به تکذیبیه‌ای از علی واعظ مدیر بخش ایران در گروه بین‌المللی بحران که در یک جلسه کلاب‌هاوس بیان شده، استناد کرده‌اند که گفته است هیچ متنی از محمدجواد ظریف دریافت نکرده است.

 

این در حالی است که اولاً رجانیوز روایت ظریف در همان کتاب از پیشنهادات خود در سال ۲۰۰۵ یعنی سال‌ها قبل از برجام را از قلم انداخته که سمت‌وسوی آن پیشنهادات برای حل بحران هسته‌ای ایران و غرب همانی بود که سال‌ها بعد در مذاکرات هسته‌ای تکرار شد و طبیعتاً با لحاظ تقدم و تأخر زمانی نمی‌توانسته گرته‌برداری از گزارشی باشد که یک دهه بعد توسط گروه بین‌المللی بحران منتشر شده است.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*