- اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس ۱۴ دی
- تولید سامانه صوتی برای کنترل کیفی و دستهبندی تولیدات صنعتی
- تحول اقتصادی به عنوان یک ضرورت غیرقابل انکار، انتظار مردم و مسئولیت دولتمردان است/ دستور کار دانشپایه، اجرای عدالت و مشارکت مردم اجزای اصلی تحول اقتصادی هستند
- فرهنگ مهمترین ابزار برای پیشرفت و موفقیت یک جامعه است/ تاکید بر ضرورت کنشگری فعال در تقابل با تهاجم فرهنگی با تلاش جهادی
- دولت فساد را کشف و مدیران مربوطه را برکنار کرده است
- همه نیازهای انسان معاصر در قانون اساسی جمهوری اسلامی لحاظ شده است/ امام خمینی صاحب نظریه و دکترین ولایت فقیه در دوران معاصر بود
- دولت بهدنبال انتخاباتی پرشور، رقابتی، سالم و امن است/ تأکید بر نقش هیئتهای اجرائی و نظارت در رقابتی بودن انتخابات و میزان مشارکت مردم/ ضرورت تبیین دلالتهای لایحه بودجه امسال در عدالت اقتصادی و اجتماعی
- کاهش مراجعه حضوری به دادگاهها و دادسراها با ارائه خدمات نوآورانه و فناورانه در قوه قضاییه
- صدور هشدار زرد مدیریت بحران استان تهران نسبت به افزایش آلودگی هوا
- دادستان تهران: حدود ۱۱۳ هزار میلیارد ریال از شعب تحقیق دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی وصول و به بیتالمال بازگشت
رشد ۶۰ درصدی تولید برق نیروگاههای برقابی در تابستان امسال نسبت به سال گذشته

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،جابر موسوی در گفتوگوی خود با بیان اینکه ظرفیت در اختیار شرکت آب نیرو و نیروگاههای برقابی در کشور حدود ۳ هزار و ۴۰۰مگاوات است، گفت: اگر بخواهیم به ایجاد نیروگاههای برقابی هم اشاره کنیم، شرکت آب نیرو نزدیک به ۹ هزار مگاوات از ۱۲ هزار مگاوات ظرفیت برقابی ایجاد شده کشور را احداث کرده است.
وی با اشاره به تغییرات ایجاد شده از سال ۹۰ و فعالیت شرکت آب نیرو در حوزه بهرهبرداری، یادآورشد: اکنون ۳ هزار و ۴۰۰مگاوات ظرفیت برقابی در حال بهرهبرداری داریم.
مدیر امور بازار برق شرکت آب نیرو با بیان اینکه درپیک تابستان سال گذشته تولید کل نیروگاههای برقابی کشور ۶۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده است، ادامه داد: نیروگاههای برقابی شرکت آب نیرو ۸۰ درصد نسبت به سال گذشته تولید بیشتری داشتهاند.
وی در ارتباط با بحران خشکسالی و کم آبی و تأثیر آن بر نیروگاه برقابی کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه آب به عنوان انرژی اولیه برای راهاندازی چرخش نیروگاههای برقابی است، سد ساخته میشود تا بتواند آب را ذخیره کند و در مرحله بعد انرژی برق از آن گرفته میشود.
موسوی خاطر نشان کرد: با وجود ایجاد ظرفیتگاهها برای نیروگاه برقابی، اگر بارش رحمت الهی نصیب ما نشود، نمیتوان از تمامی این ظرفیتها استفاده کرد، بنابراین تغییر اقلیم موضوع مهمی است. سال گذشته از لحاظ سالهای آبی تقریباً سال نرمالی بود، امسال هم پیشبینیهای هواشناسی و مرکز تحقیقات آب کشور این است که سال را به سمت نرمال و فرانرمال پیشبینی میکند اما هر بار که جلوتر میرویم نقشهها تغییر پیدا میکند.
وی یادآور شد: تقریباً دو ماهه ابتدایی امسال در حوزه کارون و دز که ۷۰ درصد ظرفیت برقابی در اینجا قراردارد حدود ۳۵ درصد افزایش آورد و بارش داشتیم وامیدواریم همین روند ادامه پیدا کند و بیشتر شود تا بتوانیم از آبی که ذخیره میشود در پیک زمستان و تابستان استفاده کنیم.