- حضور باشگاه شایان جنوب در مسابقات بین المللی بسکتبال 3×3 جام مسکو روسیه
- قالیباف بار دیگر رئیس مجلس شد
- امضای ۱۱ سند همکاری میان ایران و اندونزی
- ۷۵ درصد قانونی فعلی انتخابات مجلس اصلاح شد
- قالیباف: برنامه هفتم، نقطه عطفی در شرایط فعلی کشور است
- تعیین شعبه ویژه برای رسیدگی به پروندههای سرقت در تهران
- استقبال ایران از سرمایه گذاران طرحهای ریلی و بندری
- متروی اهواز در ریل اختلافات
- تأکید رئیس جمهور بر پیگیری پرونده ترور شهیدان سلیمانی و المهندس
- فهرست ۱۰۰ نفره ابر بدهکاران مالیاتی روی میز کمیسیون اصل ۹۰
کمبود آنتیبیوتیکهای خوراکی و مسکنها برطرف شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سه خبر،سید حیدر محمدی افزود: مصرف آنتیبیوتیک با کمک داروسازان بالینی و بیمارستانی و بخشی از طریق اقتصادی، منطقیتر شد و با اصلاح الگو در یکی از بیمارستانها ماهیانه یک میلیارد تومان هزینههای غیرمنطقی مرتبط با دارو و تجهیزات کاهش یافت.
وی اظهارداشت: با توجه به کمبودهای دارویی که از ابتدای سال در کشور بهوجود آمد، سازمان غذا و دارو برای ۱۷ مورد مجوز واردات صادر کردو به فوریت ظرفیت تولید شرکتهای دارویی افزایش یافت و علاوه بر واردات، سعی داریم کمبودهای دارویی را تا پایان سال تا درصد زیادی برطرف کنیم.
محمدی تصریح کرد: اکنون ۱۰۰ قلم کمبود دارو در کشور وجود دارد که با رفع مشکل نقدینگی بهزودی برطرف میشود و در ماههای اخیر با همکاری داروسازان در تولید آنتیبیوتیکها و سرمها، امنیت در بازار دارویی ایجاد شده است.
به گفته معاون وزیر بهداشت، دی ماه امسال ۲۱ میلیون عدد سرم در کشور تولید شد و در نسخه الکترونیک بخش بیمهای، سرم بیشترین قلمی بود که توسط پزشکان تجویز شده بود و از مردم میخواهیم منطقی سرم مصرف کنند و پزشکان نیز زیاد تجویز نکنند زیرا سرم خاصیت درمانی چندانی ندارد.
ضرورت اصلاح الگوی مصرف داروها
محمدی با بیان اینکه اگر الگوی مصرف داروها اصلاح نشود، با هر میزان تولید دارو، باز هم با کمبود مواجه میشویم، تصریح کرد: انتظار داریم کنترل در همه حوزهها با جدیت انجام شود و دانشگاهها در زمینه نظارتها با دقت بیشتری عمل کنند همچنین باید از مصرف بیرویه داروها فاصله بگیریم و این کار با نظارت صحیح قابل انجام است.